top of page
Фото автораHelikon UA

Знайомство з утилітарною повсякденному кофтою Helikon-Tex Covert Tactical Hoodie


У 2019 компанія Helikon-Tex розширила свою спеціальну повсякденну міську колекцію HTX Urban відразу декільком новинками, включаючи серію кофт HTX Urban Tactical Hoodie і HTX Covert Tactical Hoodie. Перша модель, яка доступна з матеріалів різної щільності, була анонсована ще 2017 році, але надійшла в продаж тільки через два роки. Версія HTX Covert Tactical Hoodie створена на базі першої моделі, але відрізняється своїми матеріалами і більш «цивільним» зовнішнім виглядом.

Саме «звичайний» і не привертає зайвої уваги зовнішній вигляд HTX Covert Tactical Hoodie, яку я ношу практично щодня з жовтня минулого року, і зіграв на мій вибір на користь цієї версії, так як аналогічних речей «тактичного» характеру, в гардеробі вже більш, ніж достатньо. Версія HTX Covert Tactical Hoodie відрізняється варіантами забарвлення, поліестеровим матеріалом з плетеними структурою і відсутністю велкро-панелей на плечах, в іншому моделі ідентичні.

Основний матеріал, який дуже приємний на дотик, з зовнішньої сторони гладкий, а всередині м'який і ворсистий. Щільність використовуваного матеріалу заявлена виробником на рівні 240 г / м2. Крім основного поліестерового матеріалу, в дизайні також використовується тонка і м'яка сітка. Сітка формує підкладку капюшона, а також підкладку плечовий і частково грудної зони, і майже всіх передбачених кишень. Для фронтальної застібки, і для прихованих блискавок на кишенях, застосовується пластикові блискавки бренду YKK .

Якість виготовлення кофти, принаймні моєї версії, без перебільшення, відмінне. Використовувані матеріали і фурнітура без видимого браку, всі шви рівні й без перекосів, а стирчать, необроблені, нитки можна зустріти тільки з внутрішньої сторони і всередині кишень. За неповних три місяці носіння, кофта пройшла вже три прання з дотриманням рекомендацій виробника - переться в щадному режимі при температурі води до 30С. Перед пранням всі кишені очищалися і застібалися, основна блискавка також застібалася, а кофта виверталася навиворіт.

Дизайн HTX Covert Tactical Hoodie передбачає досить вільне володіння капюшон з базової регулюванням широким шнурком без фіксації, фронтальну застібку на блискавці, широку гумку по нижньому краю і профільовані рукава з широкими і нерегульованими еластичними манжетами. Крім цього, не дивлячись на вельми низькопрофільний крій, в дизайні даної кофти закладено ні багато ні мало вісім кишень.


Усередині є два сітчастих кишені відкритого типу (18 x 21 см), їх цілком достатньо, щоб комфортно розмістити паспорт, водійське посвідчення, дозвіл на зброю. При цьому внутрішній кишеню зафіксовані тільки до швах з боків, що виключає відтягування зовнішнього матеріалу при великих завантаженнях. Із зовнішнього боку кофти є приховані плечові кишені (17 x 9 см), фронтальні накладні кишені для зігріву рук (25 x 20 см), і ще одна пара прихованих кишень всередині фронтальних (23 x 18 см).


Фронтальні кишені заслуговують на окрему увагу, а точніше пара кишень, яку вони приховують. Приховані кишені дозволяють всередині розташувати різні цінні речі, наприклад, телефон, ключі від авто, без побоювання, що щось випаде при активному русі. Застібаються на блискавку приховані кишені мають сітчасту підкладку, медіа-порт для виведення навушників. При необхідності, підкладку кишені можна самостійно видалити, і, таким чином, отримати прихований доступ до спорядження на поясі.

Повсякденне кофта HTX Covert Tactical Hoodie створена дійсно добротно і з увагою до деталей. Її приємно і зручно носити, а передбаченої виробником функціональності більш, ніж достатньо, для повсякденного носіння в умовах міста. Для себе вибрав версію в сіро-бежевій кольорі (Light Tan Melange) і в розмірі L (EU: L / US: M, 692 г), на зростання в 185 см і об'ємом грудей трохи більше 108 см. Кофта замовлялася безпосередньо на сайті виробника.


Замовлення за посиланням: https://www.helikon.in.ua/product-page

🗣Запитання


📞 +380 (97) 360 54 25 📱Viber, Telegrame,WhatsApp-пишіть


В разі відсутності кольору або ж розміру в асортименті, можливе до замовлення в індивідуальному порядку.


Огляд товару зроблено на сайті : https://www.gearshout.net


81 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page